Angy, Susu (Puchi min.79), Meilan, Oli, Celia, Eva, Pau, Cris, Elenita (Lucía min. 72), Rosado (Alba Rodríguez min.48) e Lupe (María min.75)

Verónica, Lucía, María, Alonso, Angi, Mariajo, Rocio, Celia, Claudia, Sara e Vero.

Arbitro:

Alejandro del Río Amor. Comité Galego

Goles:

1-0 Minuto 14: Un forte disparo desde fóra do área de Eva, no que Vero non puido facer nada.

2-0 Gran pase de Eva a Lupe para que a capitá asinase o segundo

3-0. Cris por velocidade, gañoulle as costas á defensa e dentro do área foi derrubada. Celia facía o terceiro de penalti

Pili Neira, técnica del Victoria
Houbo que currarselo, hoxe na Leima, para conseguir unha xusta e merecida vitoria, quedábanos unha bala na recámara, e acertamos no disparo.
Saltamos á leima, coa necesidade de sumar os tres puntos e non mirar o que sucedía no campo da Torre, grazas a Deus, o partido púxose de cara, aos 14 minutos, cando Eva abría o marcador.

Nesta última xornada, e cando afortunadamente, fomos capaces de conseguir o obxectivo que nos marcamos ao comezo da liga, unhas palabras de agradecimento: A directiva, sempre ao noso lado nas duras e nas maduras, aos meus compañeiros ao longo da tempada, Carlos, Gustavo, Raúl e Tuñas. E por descontado, ás xogadoras, elas son as vedadereas artífices deste triunfo. Unha honra para min, formar parte desta gran familia: que é a do Vitoria C.F.

Fuente: Pilar Neira (Entrenadora del Victoria C.F. Femenino)